wil je ons helpen?

Wij zijn de maag lever darm stichting. Wij geven aandacht aan je spijsvertering. Die van jou, want jij hebt er ook één. Jouw spijsvertering werkt keihard. Dag in, dag uit. Voor je energie, je denkvermogen, voor je zin in het leven. Je spijsvertering is van levensbelang. En als je gezond bent kan je spijsvertering je beste vriend zijn.

Wanneer je niet gezond bent kan je spijsvertering je grootste vijand zijn. Ze kan je bang maken, eenzaam maken, uitputten, slopen of je wereld klein maken. Je spijsvertering kan zelfs je dood worden. Voor bijna twee miljoen Nederlanders is hun spijsvertering geen vriend.

Voor hen is aandacht alleen niet genoeg, voor hen strijden wij dan ook. Dag in, dag uit. Een hoopvolle strijd met steeds meer ‘fantastische’ wapens, manieren om ziekten vroegtijdig op te sporen. Wij strijden samen met artsen, met wetenschappers, met onderzoekers, met donateurs, met jou dus! Én wij strijden samen met patiënten. Met hen delen wij onze strijdlust maar ook lief en leed. Omdat zij net als wij begrijpen dat je spijsvertering je grootste vijand kan worden terwijl het je beste vriend zou moeten zijn. Dat zou iedereen moeten weten.

Medestrijder worden? Wil je ons helpen? Met een donatie steun je ons werk. Alles helpt.